Facebook skupina Facebook stran Twitter Youtube

Filmi kot poziv k akciji OSVED!

 

Vsi si želimo, da bi 17. aprila Slovenijo res očistili. Akcijo lahko podprete tudi tako, da svojim prijateljem, znancem, sodelavcem pošiljate filmčke, ki jih bodo spodbudili za sodelovanje pri akciji.

Društvo Ekologi brez meja je za ta namen posnelo več filmov, ki si jih lahko ogledate tudi na uradnem projektnem YouTube kanalu.

 

 

Prvi film z naslovom Primeri dobre prakse je bil posnet na petih lokacijah in prikazuje dobre prakse na področju rokovanja z odpadki v Sloveniji. Pri snemanju so sodelovali Občina Mirna peč, Komunalno podjetje Vrhnika, Šola Sostro, Vrtec Ribnica in družina Novak. Posneli so ga v sodelovanju z Gea TV.

 

 

 

Študentsko društvo za razvoj medijev MiHeC pa je v sklopu njihovega projekta Filternet skupaj z Ekologi brez meja posnelo tri teaserje za mlade (osnovnošolce in srednješolce) z namenom poziva udeležbe k akciji. Ogledate si jih lahko tudi na spletni strani Filternet.

 

 

 

Dva videa, posvečena akciji, so zasnovali in posneli tudi na Olimpijskem komiteju Slovenije - podporo OSVED! izrazita vrhunski športnici Mateja Pintar in Petra Majdič:

 

Tekst: Petra Arula, Urša Dolinšek, Pika Kofol


Prijava na Čist-e-novice