Facebook skupina Facebook stran Twitter Youtube

Karavana OSVED! prihaja v Šaleško dolino

 

Ekološka karavana Očistimo Slovenijo v enem dnevu!, ki bo do 15. aprila 2010 obiskala vse slovenske pokrajine, se bo to sredo iz osrčja Gorenjske preselila v vzhodni konec Šaleške doline, v Velenje. Namen karavane je prebivalcem Slovenije približati projekt Očistimo Slovenijo v enem dnevu!, predstaviti primere dobre prakse na področju ekologije in okoljskega ozaveščanja, predvsem pa predstavili problematiko divjih odlagališč v Sloveniji.

V sredo, 31. marca 2010, bo Eko Karavana Očistimo Slovenijo v enem dnevu! gostovala v Velenju.

Od 10. do 16. ure bo Eko Karavana z zanimivim programom za malde in malo manj mlade z multimedijskim avtobuusom 'parkirana' na Cankarjevi ulici. Predstavniki projekta bodo obiskovalcem nudili informacije o projektu in jim pomagali pri spletni prijavi na dan čiščenja.

Od 17. do 18.30 ure bo v sejni dvorani Mestne občine Velenje okrogla mizo z naslovom »Očistimo Slovenijo – očistimo Velenje«. Na okrogli mizi bodo sodelovali župan Mestne občine Velenje Srečko Meh, sodelavci občinske uprave in predstavniki društva »Ekologi brez meja«, ki akcijo »Očistimo Slovenijo v enem dnevu!« koordinirajo na državnem nivoju. Moderator bo Nara Petrovič, vodja skupine za ozaveščanje OSVED!

Prijazno vabljeni, de se »Eko karavani« in akciji »Očistimo Slovenijo v enem dnevu!« pridružite tudi vi!

Zlati pokrovitelj projekta je družba KD Skladi Nova energija, ki je posebej za ta projekt pripravila tudi nagradno igro (več informacij na www.ocistimo.si). Eko Karavano na poti po Sloveniji velikodušno podpirata tudi družbi Ljubljanske mlekarne in Honda.

 

Več informacij:

Nara Petrovič
Skupina za ozaveščanje
Očistimo Slovenijo v enem dnevu!
T: 041 286 444
E: nara.petrovic@ocistimo.si
 


Prijava na Čist-e-novice