Facebook skupina Facebook stran Twitter Youtube

Pridruži se!

Tudi tebe motijo kupi odpadkov, ki ležijo v naravi? Si želiš, da gozdov in travnikov v tvoji okolici ne bi kazili odsluženi pralni stroji, na veje ujete plastične vrečke, kupi starih pnevmatik in podobno "okrasje"?
Prva vseslovenska akcija odstranjevanja odpadkov iz narave Očistimo Slovenijo v enem dnevu! je v polnem teku in prostovoljci po vsej Sloveniji popisujejo divja odlagališča in se pripravljajo na akcijo, ki bo potekala 17. aprila.

Pridruži se tudi ti!

Na spletnem zemljevidu preveri, ali v tvoji občini že deluje organizacijski odbor in pri koordinatorju povprašaj, kako lahko pripomoreš k uspehu akcije. Nekaj občin pa občinskega koordinatorja še nima. To so občine: Divača, Bloke, Loški Potok, Gornji Grad, Prebold, Laško, Dobje, Kozje, Vojnik, Dobrna, Žetale, Majšperk, Rače-Fram, Lovrenc na Pohorju, Vuzenica, Kungota, Pesnica, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Trnovska vas, Destrnik, Gorišnica, Dornava, Sveti Tomaž, Središče ob Dravi, Sveti Jurij, Cankova, Grad, Šalovci, Moravske Toplice, Kobilje, Dobrovnik in Velika Polana. Je to tvoj domači kraj? Postani občinski organizator in organiziraj čistilno akcijo v svoji občini. Javi se na elektronski naslov lokalno@ocistimo.si.

Skupaj nam bo uspelo!


Prijava na Čist-e-novice